Vanliga frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får.
Om du har några andra frågor så är du självklart välkommen att höra av dig.
Behöver jag förbereda mig på något sätt?

Nej, du behöver bara ta med dig dina fötter och komma, så tar jag hand om dem. Ifall du brukar ha lackade naglar så är det bra om du tar bort lacket innan du kommer, så slipper jag använda din bokade tid till att ta bort det.

Kan jag boka medicinsk fotvård som friskvård?

Ja, det går utmärkt. Fotvård är godkänt som friskvård av Skatteverket, så länge den inte innehåller några medicinska behandlingar. Jag har ett speciellt friskvårdspaket som följer Skatteverkets regler.

Hur kan jag betala?

Du kan betala med kort eller Swish.

Varför är 60 minuter friskvårdsbehandling dyrare än 60 minuter medicinsk fotvård?

Det är egentligen samma pris, men medicinsk fotvård är momsfritt medan friskvårdsbehandlingarna har 25% moms, som jag måste lägga på priset.

Hur hittar jag till er?

Jag finns på Linnégatan 61B, i hörnet till Grevgatan, inne på Salong Tid.

Om du åker kommunalt så tar du enklast tunnelbanan till Östermalmstorg (uppgång Linnégatan/Sibyllegatan) och promenerar 450 meter längs Linnégatan. Du kan även åka tunnelbana till Karlaplan och promenera till Linnégatan via Karlavägen och Grevgatan (435 meter).

Om du kommer med bil så finns det några parkeringsplatser på gatan utanför salongen, men räkna inte med att det alltid finns lediga platser. Ett alternativ är att parkera på Narvavägen och promenera två kvarter längs Linnégatan.