Medicinsk Fotvård Stockholm

MEDICINSK FOTVÅRD

BLI FRI FRÅN DINA FOTPROBLEM
BOKA DIN TID MÅNDAG - LÖRDAG

VANLIGA FRÅGOR

Vi har samlat några av de vanligaste frågorna vi får här. Om du har några andra frågor så är du självklart välkommen att höra av dig.

Behöver jag förbereda mig på något sätt?

Nej, du behöver bara ta med dig dina fötter och komma, så tar jag hand om dem. Ifall du brukar ha lackade naglar så är det bra om du tar bort lacket innan du kommer, så slipper jag använda din bokade tid till att ta bort det.

Kan jag boka medicinsk fotvård som friskvård?

Ja, det går utmärkt. Fotvård är godkänt som friskvård av Skatteverket, så länge den inte innehåller några medicinska behandlingar. Vi har ett speciellt friskvårdspaket som följer Skatteverkets regler.

Hur kan jag betala?

Du kan betala med kort eller Swish. Om du bokar online så kan du även betala med Klarna faktura.

Varför är 60 minuter friskvårdsbehandling dyrare än 60 minuter medicinsk fotvård?

Det är egentligen samma pris, men medicinsk fotvård är momsfritt medan friskvårdsbehandlingarna har 25% moms, som vi måste lägga på priset.

Hur hittar jag till er?

Vi finns på Oxenstiernsgatan 25, mittemot Radio- och TV-huset och cirka 50 meter från Garnisonen. Enklast kommer du hit med tunnelbana till Karlaplan och går Karlavägen bort mot Oxenstiernsgatan, eller så kan du åka buss 4, 56 eller 76 till hållplats Radiohuset, eller buss 72 till hållplats Hakberget.

Vi finns hos Salong Iuveness på nedre botten på Oxenstiernsgatan 25. Du kommer att få portkoden i ditt bekräftelsemail och SMS, så du kan kliva rakt in till vårt väntrum. Du kan annars ringa på klockan utanför porten så släpper vi in dig.