Medicinsk Fotvård Stockholm

MEDICINSK FOTVÅRD

BLI FRI FRÅN DINA FOTPROBLEM
BOKA DIN TID MÅNDAG - LÖRDAG

VÅRA BEHANDLINGAR

Välj någon av våra behandlingar i listan. Om du har något problem med fötterna, men inte vet exakt vad, så är det bäst att välja en timmes medicinsk fotvård, så går jag igenom dina fötter helt och hållet.

Medicinsk fotvård

En timmes fotvård består av fotbad, klippning av tånaglar, slipning av nagelkanterna så de inte är vassa, borttagning av förhårdnader, liktornar, vårtor, hälsprickor och nageltrång.

Om du har tjocka naglar så fräser jag ner dem till normal tjocklek. Som avslutning filar och masserar jag dina fötter med en skön kräm.

En fotvårdsbehandling är bra även för att förebygga fot- och nagelproblem, och för att få mjuka och sköna fötter.

Tid: 60 minuter
Pris: 650 kr

BOKA TID BOKA ONLINE

Liktornar

Liktornar är en förhårdnad som ibland kan kännas som en tagg i foten eller som en smärta runt det förhårdnade området.

Jag skär bort förhårdnaden på och runt liktornarna, och skär bort den hårda kärnan som sitter i mitten och trycker. Sedan gör jag en avlastning som tar bort trycket från det irriterade området.

Vid ett behandlingstillfälle hinner jag med 1-2 liktornar. Boka en timmes medicinsk fotvård om du vill ha hjälp med flera liktornar vid samma tillfälle.

Tid: 30 minuter
Pris: 425 kr

BOKA TID BOKA ONLINE

Nagelsvamp

Nagelsvamp ger en förtjockad nagel som ofta är gulgrå i färgen. Nagelsvampen innebär i regel ingen smärta, men smittar lätt till övriga tår och foten om den inte behandlas.

Jag fräser ner naglarna så de blir tunnare, så likt normala naglar som möjligt och sedan lägger jag på ett svampmedel på naglarna. Svampmedlet finns att köpa hos mig för fortsatt egenvård.

Tid: 30 minuter
Pris: 425 kr

BOKA TID BOKA ONLINE

Nagelklippning

Om du har problem att komma åt att klippa själv, eller om du vill ha en extra fin klippning och slipning så hjälper jag dig med det.

Jag klipper, slipar jämna och fina kanter och eventuellt fräser ner nageln om det behövs.

Tid: 30 minuter
Pris: 425 kr

BOKA TID BOKA ONLINE

Fotvård som friskvård

Friskvårdspaketet består av en timmes behandling av dina fötter för att förebygga problem och få dina fötter mjuka och sköna att använda. Behandlingen avslutas med en avkopplande fotmassage.

Tid: 60 minuter
Pris: 815 kr inkl moms

BOKA TID BOKA ONLINE

Nageltrång

Ett nageltrång innebär att nageln skär in i huden och kan orsaka infektioner när bakterier tränger in i såret.

Vid behandlingen klipper jag bort den del av nageln som skurit ner i huden, gör rent och lägger en avlastning. Om det finns var så gör jag ett omslag som drar ut varet.

Har du återkommande nageltrång så kan jag hjälpa dig med att sätta på en plastplatta på nageln som hjälper nageln som växer fram att inte växa ner i skinnet.

Vid ett behandlingstillfälle hinner jag med 1-2 nageltrång. Boka en timmes medicinsk fotvård om du vill ha hjälp med flera nageltrång vid samma tillfälle.

Tid: 30 minuter
Pris: 425 kr

BOKA TID BOKA ONLINE

Fotvårtor

Vårtor orsakas av ett virus som infekterar fotens yttre hudlager. De är i regel harmlösa, men kan smitta både dig själv och andra om de inte behandlas.

Jag tar bort förhårdnader på och runt vårtan och sedan lägger jag på ett vårtmedel, eller om du har provat det utan resultat så fryser jag vårtan.

Behandlingen ska fortgå kontinuerligt varannan till var tredje vecka tills den är borta.

Vid ett behandlingstillfälle hinner jag med 1-3 vårtor. Boka en timmes medicinsk fotvård om du vill ha hjälp med flera vårtor vid samma tillfälle.

Tid: 30 minuter
Pris: 425 kr

BOKA TID BOKA ONLINE

Hälsprickor

Hälsprickor beror oftast på torr hud och förhårdnader som spricker. Hälsprickorna är inte bara smärtsamma utan kan även orsaka infektioner.

Jag skär bort förhårdnaderna runt sprickorna och gör rent i dem vid behov. Jag tejpar stora sprickor och sedan filar och smörjer jag med en fet kräm.

Tid: 30 minuter
Pris: 425 kr

BOKA TID BOKA ONLINE

Fot- och underbensmassage

En halvtimmes fot- och underbensmassage får fart på blodcirkulationen och löser upp spänningar i musklerna. Det kan vara välbehövligt före eller efter en lång flygresa eller om du stått eller gått mycket.

Massagen mjukar upp stela leder, ökar blodcirkulationen så du får upp värmen i fötterna och ger avslappnande muskler.

Tid: 30 minuter
Pris: 425 kr

BOKA TID BOKA ONLINE